Gorgonzola, שקדים ואגסים נבטי ברוסל קלויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 135 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו גורגונזולה, פלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי, כרוב ניצנים קלוי עם בייקון, ו כרוב ניצנים קלוי עם שום ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת 3 ליטר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים כרוב ניצנים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
בואו לבשל בלי לערבב במשך 3 דקות. סגור עם מכסה ולתת לבשל במשך 5-7 דקות.
4
הסר את המכסה, ומערבבים שום. כרוב ניצנים צריך להיות השחמה. מערבבים שקדים, אגסים יבשים וגבינת gorgonzola (השתמשתי בטעמים סלט Delallo).
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)