כרוב ניצנים קלויים ופופרס פרושוטו
המתכון נבטים קלויים כרוב פרושוטו פופרס מוכן בסביבות שעה 1 והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם כרוב ניצנים, שמן זית, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: כרובית קלויה וכרוב ניצנים עם פרושוטו, צ'דר חלפיניו כרוב ניצנים Poppers, ו כרוב ניצנים עם פרושוטו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לזרוק כרוב ניצנים עם שמן זית בתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ופלפל.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות. מערבבים כרוב ניצנים וממשיכים לאפות עד למכרז, כ 15 דקות יותר.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים prosciutto עד פריך, על 5 דקות.
אפשר כרוב ניצנים לנוח במשך 5 דקות. חוט כרוב ניצנים חצי על קיסם, ואחריו כמה חתיכות של prosciutto ועוד נבט חצי. חזור עם נבטים הנותרים פרושוטו.