כרוב סיידר מטוגן עם בשר חזיר
כרוב סיידר מטוגן עם בשר חזיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 357 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו שיני שום, סוכר חום, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: כרוב סיידר מטוגן עם בשר חזיר, כרוב מטוגן עם עגבניות, ו בייקון מטוגן, כרוב וריבת עגבניות.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את אבקת צ ' ילה, קאיין ומבשלים רק עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים, ערבוב, עד מומס, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את הקרס, ציר עוף, סיידר מבעבע ועלי דפנה. מתבלים קלות במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד הקרסוליים מכרזים, על 2 שעות.
הסר את הקרסוליים מן המרק ולתת להם להתקרר מעט. תרפרף את השומן מהמרק.
הסר את הבשר מן הקרס חזיר לחתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים את הכרוב בחבילות גדולות, ומאפשרים לירוקים לנבול לפני הוספת עוד. כאשר כל הירוקים נוספו, להחזיר את הבשר לסיר, לכסות ומבשלים עד כרוב הם מכרז, על 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה. השליכו את עלי המפרץ והגשו.
הפוך קדימה: ירקות כרוב מטוגן יכול להיות מכוסה בניילון נצמד ומקורר עד 2 ימים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.