כרוב על הגריל
כרוב על הגריל נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 196 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. אם יש לכם רצועות בייקון, פלפל, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. מתכונים דומים: כרוב על הגריל, כיצד לצלות עוף על הכיריים (שיטת מחבת גריל קלה), ו כרוב פפו - כרוב בסגנון דרום הודי דאל - כרוב ים.
הוראות
חותכים כרוב לארבעה טריזים; מניחים כל אחד על פיסת נייר כסף כבד דו שכבתי (בערך 18 אינץ'. כיכר).
מורחים צדדים חתוכים בחמאה.
מפזרים מלח, אבקת שום, פלפל וגבינת פרמזן. עוטפים רצועת בייקון סביב כל טריז. מקפלים נייר כסף סביב הכרוב ואוטמים היטב. צולים, מכוסים, על אש בינונית במשך 40 דקות או עד שהכרוב רך, הופכים פעמיים.