קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

כרוב עם צ'וריסו וביצים שלוקות

כרוב עם צ'וריסו וביצים שלוקות
כרוב עם צ'וריסו וביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 786 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ, ביצים, כרוב מסולסל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ביצים עלומות עם תירס, צ'וריסו, בזיליקום, קרוטונים בריוש, ביצים עלומות עם פולנטה, כרוב מטוגן ופנצ'טה, ו מחבת ספגטי עם כרוב, חומוס וביצים שלוקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד מכרז אבל לא רך לחלוטין, חמש עד שבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
3
מסננים במסננת כאשר נעשה. כאשר קריר, לסחוט חלק מהמים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף את צ ' וריסו ומבשל עד שהוא שניתנו חלק השומן שלה, שלוש עד ארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
6
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים היטב. מבשלים עד כרוב מצופה צ ' וריסו טפטוף והוא ירוק בהיר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
כרובכרוב
7
עבור ביצים עלומות, לשפוך מים לתוך סיר בגודל בינוני ולמלא עם שני עד ארבעה סנטימטרים של מים. להביא לרתיחה חשופה. לפצח כל ביצה לתוך צלחת רדודה נפרדת. ברגע בועות זעירות להתחיל לעלות מן הסיר, להוסיף את החומץ הלבן. בעדינות להחליק כל ביצה לתוך המים. במידת הצורך, אתה יכול להשתמש בכפית כדי להזיז את הלבנים קרוב החלמון. לבשל עד הלבנים יש להגדיר לחלוטין, שלוש עד ארבע דקות. (מדריך זה יש הוראות מפורטות יותר.)
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
ביצה עלומהביצה עלומה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
בזמן שהביצים מתבשלות, מחלקים את הכרוב ואת תערובת הצ ' וריסו בין שתי צלחות. כאשר הביצים גמורות, להסיר כל אחד עם כפית מחוררת, לתת כמה שיותר מים לטפטף ככל האפשר. מעל כל ערימה של כרוב עם ביצה עלומה. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצה עלומהביצה עלומה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מגישים באופן מיידי.