כרוב עם צימוקים זהובים ובצל
כרוב עם צימוקים זהובים ובצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 261 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ יין, צימוקים זהובים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט כרוב עם תפוחים וצימוקים זהובים, בשר חזיר פילה עם בצל חמוץ מתוק, צימוקים זהובים, ו, ו מוקפץ בוק צ'וי עם בצל מקורמל, צימוקים זהובים וצנוברים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף לקצץ את העלים. לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק לטבעות.
יוצקים שכבה דקה של שמן, למשל כמה כפות, למחבת רדודה ולתת את הבצל לבשל במשך חמש עשרה דקות בערך, עד רך ומתוק. זה יצטרך את הערבוב מדי פעם כדי לעצור את זה השחמה מעבר צבע דבש חיוור.
בעוד הבצל מבשל, לסחוט את מיץ התפוזים לתוך קערה קטנה, להוסיף את חומץ היין, ואז להכות עד חמש כפות שמן זית, לתת רוטב חריף מתוק. מערבבים את הצלפים וטחינה של פלפל שחור. קיטור הירוקים בקצרה.
יוצקים את הרוטב תפוז דם לתוך המחבת עם הבצל, לנער את צימוקים זהובים, כף על העלים.