קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

כרוב עם שעועית לבנה, לפת ופקורינו

כרוב עם שעועית לבנה, לפת ופקורינו
כרוב עם שעועית לבנה, לפת, פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 257 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם מלח כשר, לפת, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה אדיר. נסו נבטי בריסל עם שעועית לבנה ופקורינו, נבטי בריסל עם שעועית לבנה ופקורינו, ו שעועית לבנה וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים לפת, טימין, שאלוט ו 1/8 כפית מלח; מטגנים 2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מכסים ומבשלים 6 דקות או עד שהפת מעט רכה, תוך ערבוב מדי פעם. הגדל את החום לבינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לפתלפת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים שעועית; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מוסיפים 1/4 כפית מלח, כרוב, 1/4 כוס מים, חומץ ופלפל; מבשלים 1 דקה או עד שהכרוב נבול מעט, תוך ערבוב מדי פעם. למעלה באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים