קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות49
מגזין

כרוב קישואים בורשט

כרוב קישואים בורשט
בורשט קישואים כרוב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המרק שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 46 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 57 סנט למנה מנות. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל מזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם בצל, עשב שמיר, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בורשט כרוב אדום, בורשט סלק וכרוב אדום, ו בורשט כרוב רוסי.

הוראות

1
מניחים עצמות מרק ומים בסיר; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 40-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
דלף שומן.
3
מוסיפים את הכרוב, תפוחי אדמה, גזר, עגבניות, בצל, פטרוזיליה, שמיר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שמירשמיר
4
הניחו אניס על עובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
5
הוסף לסיר. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 2-1 / 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוציאים בשר מעצמות המרק; זורקים עצמות ומוסיפים בשר למרק. מערבבים קישואים וסלק. מבשלים 15-20 דקות יותר או עד שהקישואים רכים.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
הסר את שקית התבלינים לפני ההגשה.