כרוב שמנת עם תפוחים ובייקון
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? כרוב שמנת עם תפוחים ובייקון יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם כרוב שמנת ותפוחים, תרנגולת גינאה עם בייקון, כרוב ותפוחים, ו צלעות חזיר צלויות עם כרוב שמנת ותפוחים.
הוראות
מחממים שמן זית על אש בינונית בסיר גדול, בעל תחתית כבדה או בתנור הולנדי.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים ומערבבים עד שרוב השומן הוא שניתנו, והבייקון הוא השחמה קלה אבל עדיין צולע מעט, על 5 דקות.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לקערה קטנה; לא לנקז.
יוצקים את כל שומן בייקון עודף במחבת, על פי הטעם שלך.
מערבבים את הבצל לתוך הסיר,מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד הבצל שקוף.
מפזרים את הסוכר, ולאחר מכן מערבבים בחומץ-לעמוד בחזרה או תקבל אף מלא! לגרד את חתיכות חום טעים מהחלק התחתון של המחבת.
מוסיפים את הכרוב, ערבוב היטב לשלב.
לבשל, חשופה, עד כרוב מופחת ומתחיל לרכך, 6 עד 8 דקות. מערבבים תפוחים, מלאי, זרעי כוסברה. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים לפחות 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף מלאי יותר לפי הצורך, ולהמשיך לבשל עד הכרוב הוא רך, אבל לא מתפרק.
רק לפני ההגשה, להסיר את הכיסוי ומערבבים את הבייקון עם המיצים שלה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שכל נוזל שנותר מופחת לסירופ והתערובת חמה בצנרת, כ 5 דקות.
הסר מהחום, מערבבים באגוז מוסקט, ומקפלים את השמנת החמוצה. מערכת העיכול שלך תודה לך.