כרוב-תפוח כרוב עם רוטב זרעי פרג עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, זרעי פרג, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו סלט כרוב חם עם רוטב פרג, סלט כרוב עם שמנת פרג-זרע לימון ההלבשה, ו סלט כרוב תפוחים ופרג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את החומץ, דבש, חרדל, פרג, ומלח בקערה גדולה, לא מגיבה, מתבלים עם פלפל, ומקציפים לשלב. תוך לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את השמן עד שכל זה משולב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את הבצל, מערבבים לשלב, ומניחים בצד.עבור סלט כרוב: לשטוף ולייבש את כרוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
כרוב
3
לגזור ולהשליך את הגבעולים הקשים. מסדרים את העלים לערימות, חותכים לרוחב לסרטי 1/4 אינץ', ומוסיפים לקערה עם הרוטב. ליבה את התפוחים, לחתוך אותם לתוך 1-1 / 2 אינץ ' ארוכה matchsticks, ולהוסיף לקערה. לזרוק לשלב.