כרובית בטיגון עמוק: Cavolofiore פריטו בפסטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית מטוגנת בשמן עמוק: Cavolofiore Fritto ב Pastellan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרחים כרובית, שמן זית, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: מרק כרובית: Minestra di Cavolofiore, חתיכות כרובית מטוגנות עמוקות, ו כרובית מטוגנת ומטוגנת בשמן עמוק.
הוראות
ממיסים את השמרים ביין, ולאחר מכן, בקערת ערבוב גדולה, לשלב אותו עם הביצה, flouryolk, 2 כפות שמן, ומלח ופלפל.
תן את שאר הבלילה במשך 2 שעות. מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הכרובית במים הרותחים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 8 דקות.
ניקוז, לרענן באמבט קרח, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח עם מגבות נייר. תניח בצד.
מניחים את ליטר השמן בסיר עם תחתית כבדה עם צדדים גבוהים וחום ל 375 מעלות F. טובלים את הכרובית לתוך הבלילה, נותנים לעודף לטפטף, ומטגנים את החתיכות המוכות בשמן החם עד חום זהוב. עבודה בקבוצות כדי למנוע הורדת הטמפרטורה של השמן.
מפזרים את החתיכות עם מלח ברגע שהם מוסרים מן השמן, לתת לנקז על מגבות נייר, ומגישים.