קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

כרובית בטיגון עמוק: Cavolofiore פריטו בפסטלה

כרובית בטיגון עמוק: Cavolofiore פריטו בפסטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית מטוגנת בשמן עמוק: Cavolofiore Fritto ב Pastellan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרחים כרובית, שמן זית, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: מרק כרובית: Minestra di Cavolofiore, חתיכות כרובית מטוגנות עמוקות, ו כרובית מטוגנת ומטוגנת בשמן עמוק.

הוראות

1
ממיסים את השמרים ביין, ולאחר מכן, בקערת ערבוב גדולה, לשלב אותו עם הביצה, flouryolk, 2 כפות שמן, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
תן את שאר הבלילה במשך 2 שעות. מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הכרובית במים הרותחים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
ניקוז, לרענן באמבט קרח, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח עם מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מניחים את ליטר השמן בסיר עם תחתית כבדה עם צדדים גבוהים וחום ל 375 מעלות F. טובלים את הכרובית לתוך הבלילה, נותנים לעודף לטפטף, ומטגנים את החתיכות המוכות בשמן החם עד חום זהוב. עבודה בקבוצות כדי למנוע הורדת הטמפרטורה של השמן.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מפזרים את החתיכות עם מלח ברגע שהם מוסרים מן השמן, לתת לנקז על מגבות נייר, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק