כרובית דאל עם פנץ ' פוראן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית טבעונית? כרובית דאל עם פנצ'פוראן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, פתיתי פלפל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. מתכונים דומים: Panch Phoran: Bengali Panch Phoran, כרובית דאל עם פנץ ' פורון, ו תפוחי אדמה עם Panch Phoron (alurbhaja).
הוראות
מחממים מחבת גדולה ועמוקה, עדיף לא מקל. כאשר חם, להוסיף את שמן קנולה ולנער אותו כדי להפיץ אותו מסביב.
הוסף את פאנץ ' פוראן ומערבבים. (במקום זאת ניתן להשתמש בתרסיס שמן; לרסס לפני ואחרי הוספת פאנץ ' פוראן.) כאשר פופס הזרע הראשון, מיד להוסיף את הבצל, שום, פתיתי פלפל, וממרח ג ' ינג ' ר. מערבבים ומבשלים עד הבצל מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הכרובית, ו 1/2 כוס מים, ומערבבים. מכסים ומבשלים עד הכרובית היא רק מכרז, על 10 דקות. כאשר הדאל והכרובית נעשים שניהם, מוסיפים את הדאל לתערובת הכרובית. מערבבים היטב, ולבדוק תיבול, הוספת מלח יותר במידת הצורך. מבשלים בעדינות במשך כ 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.
מגישים חם, על אורז אם תרצה.