כרובית וכרוב תפוחי אדמה עם תבלינים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 190 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כורכום טחון, כרובית, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח Sabzi (תפוח מבושל בתבלינים מתונים עם קוקוס), כרובית עם חמישה תבלינים, ו כרובית מרוקאית עם תבלינים.
הוראות
1
כרובית נפרדת לפרחים כדי למדוד 4 כוסות, בהזמנת גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים גבעולים לפרוסות דקות כדי למדוד 1 כוס.
3
חום 1 1/2 כפות שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תפוחי אדמה, זרעי כמון ושום; מוקפץ במשך 6 דקות או עד תפוחי אדמה הם פריך במכרז. מערבבים במים וב-5 המרכיבים הבאים (מים דרך פלפל).
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הפרחים כרובית וגבעולים, ערבוב היטב; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד ירקות רכים. לחשוף, ולטפטף עם 1 1/2 כפיות שמן, כוסברה, ו Garam מסאלה, משליך היטב.