קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

כרובית וסאבזי תפוחי אדמה עם תבלינים

כרובית וסאבזי תפוחי אדמה עם תבלינים
כרובית וכרוב תפוחי אדמה עם תבלינים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 190 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כורכום טחון, כרובית, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח Sabzi (תפוח מבושל בתבלינים מתונים עם קוקוס), כרובית עם חמישה תבלינים, ו כרובית מרוקאית עם תבלינים.

הוראות

1
כרובית נפרדת לפרחים כדי למדוד 4 כוסות, בהזמנת גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים גבעולים לפרוסות דקות כדי למדוד 1 כוס.
3
חום 1 1/2 כפות שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תפוחי אדמה, זרעי כמון ושום; מוקפץ במשך 6 דקות או עד תפוחי אדמה הם פריך במכרז. מערבבים במים וב-5 המרכיבים הבאים (מים דרך פלפל).
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הפרחים כרובית וגבעולים, ערבוב היטב; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד ירקות רכים. לחשוף, ולטפטף עם 1 1/2 כפיות שמן, כוסברה, ו Garam מסאלה, משליך היטב.
מרכיבים שתצטרך