קושיקשה
מוכן ב54 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

כרובית וקותלי חזיר מוקרמים

כרובית וקותלי חזיר מוקרמים
אם יש לכם בייקון, צלפים, כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 54 דקות. מתכונים דומים: בייקון כרובית מוקרם, כרובית-בייקון מוקרם, ו כרובית-בייקון מוקרם.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 ידי תבשיל 8 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה של מעבד מזון, למזג את הלחם עד שהוא יוצר פירורים.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה שאינה מקל, מחממים את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד עד שכל החמאה נספגת ופירורי הלחם קלויים, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקרם והקמח.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את צלפים, בייקון ו 1/2 כוס של Gruyere. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הכרובית ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים את הכרובית וזורקים עם תערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים את תערובת הכרובית לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
12
מפזרים את פירורי הלחם ונותרו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
13
טפטוף בשמן זית ואופים במשך 35 עד 40 דקות עד שהגבינה נמסה והחלק העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך