אם יש לכם בייקון, צלפים, כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 54 דקות. מתכונים דומים: בייקון כרובית מוקרם, כרובית-בייקון מוקרם, ו כרובית-בייקון מוקרם.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 ידי תבשיל 8 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
בקערה של מעבד מזון, למזג את הלחם עד שהוא יוצר פירורים.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה שאינה מקל, מחממים את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד עד שכל החמאה נספגת ופירורי הלחם קלויים, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקרם והקמח.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את צלפים, בייקון ו 1/2 כוס של Gruyere. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הכרובית ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים את הכרובית וזורקים עם תערובת הקרם.
מרכיבים שתצטרך
11
יוצקים את תערובת הכרובית לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
12
מפזרים את פירורי הלחם ונותרו 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
13
טפטוף בשמן זית ואופים במשך 35 עד 40 דקות עד שהגבינה נמסה והחלק העליון הוא חום זהוב.