כרובית ורביולי סרטנים
כרובית ורביולי סרטנים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 191 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך חמאה, בשר סרטנים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: רביולי סרטנים עם צדפות וגרמולטה, רביולי סרטן במרק זנגביל, ו רביולי סרטן ברוטב עגבניות שמנת.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. במחבת גדולה ועמוקה, ממיסים את החמאה ב-2 כפיות שמן הזית.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, רק עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה, כ 4 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד מעובה מעט, על 6 דקות.
מוסיפים את בשר הסרטן ומערבבים בעדינות כדי לחמם. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מוסיפים מלח ואת הנותרים 1 כף שמן למים רותחים ומבשלים את יריעות הפסטה עד רק במכרז, על 1 דקה.
לנקז ולחזור לסיר. לטפטף קלות את הסדינים עם שמן זית, באמצעות 2 כפיות גדולות, לזרוק קלות מעיל.
מניחים 1 גיליון פסטה על כל אחד 4 צלחות מחוממות. כפית את הסרטן מוקרם וכרובית על סדיני הפסטה ומפזרים חצי מגבינת הפרמזן. מכסים את יריעות הפסטה הנותרות ומפזרים את שאר הפרמזן.