כרובית ותפוחי אדמה מוקפצים-מזרח הודי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כורכום טחון, תפוחי אדמה, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל הודי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו פילאף אפונה הודי מזרחי, קוקטייל נגרוני הודי מזרחי, ו קציצות טלה במזרח הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת על חום בינוני; מוסיפים כמון זרעי קימל עד שהם מתחילים פופ בועות שמן, 1 עד 2 דקות. מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן החם עד הבצל רך שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים כרובית ותפוח אדמה לתוך תערובת בצל מעיל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.