כרובית מוקרמת עם ציפוי פירורי עשב
כרובית מוקרמת עם ציפוי פירורי עשב עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 217 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו כרישה, לחם מחמצת, קמח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו כרובית מוקרמת עם ציפוי פירורי עשב, כרובית עם ציפוי פירורי עשב, ו עוגות כרובית מיני עם קרום תפוחי אדמה גרוייר ותוספת פירורי פרמזן בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות לחם במעבד מזון, ומעבדים עד שפירורים עדינים מודדים 3 כוסות. הניחו בצד.
מבשלים כרובית במים רותחים 15 דקות או עד שהם רכים; מסננים.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים כרישה ו -3 שיני שום; מבשלים 7 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר. כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב תוך ערבוב בקצף; מוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד עבה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה 3/4 כפית מלח, גבינה ופלפל.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה כרובית. כפית תערובת כרובית לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
ממיסים 1 כפית חמאה שנותרה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים 3 שיני שום שנותרו; מבשלים 30 שניות או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב מתמיד.
שלב פירורי לחם, הנותרים 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה וטימין.
מזלפים תערובת שום-חמאה; לזרוק לשילוב.
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על תערובת הכרובית.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מבעבע ושחום.