קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

כרובית קארי חומוס

כרובית קארי חומוס
המתכון כרובית קארי חומוס יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 236 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן חמניות, אניס כוכב, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חומוס קארי כרובית, חומוס כרובית קארי, ו חומוס כרובית קארי.

הוראות

1
חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים. מכניסים למחבת גדולה, מכסים במים קרים, מוסיפים קצת מלח, ומביאים לרתיחה מתגלגלת. זה חלק לבשל את הכרובית. תוריד את החום מיד, לנקז היטב, ולשמור חם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את השמן בסיר גדול שני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיף את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ו sauté במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את כוסברה הקרקע, כמון, פתיתי צ ' ילה, כוכב אניס, וכמה מלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם ואת החומוס. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את הכרובית מבושל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
יוצקים מספיק מים קרים כמעט אבל לא ממש לכסות הכל (1/3 כדי 3/4 כוס / 100 כדי 200ml) ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד הכרובית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מערבבים את מסאלה garam וחצי כוסברה קצוצה, ולאחר מכן לבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
8
מגישים פזורים בכוסברה הנותרת ומלווים באורז, בלמים שטוחים או בנאן.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
נאןנאן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
יו פירנלי-וויטינגסטול (באנגלית: Hugh Fearnley-Whittingstall) הוא שדרן בריטי מפורסם, סופר, חקלאי, מחנך ופעיל למען מזון מיוצר באופן בר קיימא. הוא הסופר זוכה פרס ג ' יימס בירד לשבעה ספרים. יו הקים את חוות הקוטג ' של הנהר בדורסט, אנגליה בשנת 199
10
בקר www.rivercottage.net.

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ויינגוט הירש Heiligenstein Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
ויינגוט הירש הייליגנשטיין גרונר ולטלינר
קמרנר הייליגנשטיין (Kammerner Heiligenstein) הוא תערובת של אחזקותיו של הירש באתרים של Lage 1er (Grand Cru) של Lamm, Grub ו-Renner. ארומטי מאוד, עשיר קדמוני; הבהירות ואת הרמה steely של היין הזה הוא מדהים ויפה.