כרובית קארי חומוס
המתכון כרובית קארי חומוס יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 236 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן חמניות, אניס כוכב, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חומוס קארי כרובית, חומוס כרובית קארי, ו חומוס כרובית קארי.
הוראות
חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים. מכניסים למחבת גדולה, מכסים במים קרים, מוסיפים קצת מלח, ומביאים לרתיחה מתגלגלת. זה חלק לבשל את הכרובית. תוריד את החום מיד, לנקז היטב, ולשמור חם במחבת.
מחממים את השמן בסיר גדול שני מעל חום בינוני.
מוסיף את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ו sauté במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את כוסברה הקרקע, כמון, פתיתי צ ' ילה, כוכב אניס, וכמה מלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם ואת החומוס. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את הכרובית מבושל.
יוצקים מספיק מים קרים כמעט אבל לא ממש לכסות הכל (1/3 כדי 3/4 כוס / 100 כדי 200ml) ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד הכרובית מכרז.
מערבבים את מסאלה garam וחצי כוסברה קצוצה, ולאחר מכן לבדוק את התיבול.
מגישים פזורים בכוסברה הנותרת ומלווים באורז, בלמים שטוחים או בנאן.
יו פירנלי-וויטינגסטול (באנגלית: Hugh Fearnley-Whittingstall) הוא שדרן בריטי מפורסם, סופר, חקלאי, מחנך ופעיל למען מזון מיוצר באופן בר קיימא. הוא הסופר זוכה פרס ג ' יימס בירד לשבעה ספרים. יו הקים את חוות הקוטג ' של הנהר בדורסט, אנגליה בשנת 199
בקר www.rivercottage.net.