המתכון כרובית קארי חומוס יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 236 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן חמניות, אניס כוכב, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חומוס קארי כרובית, חומוס כרובית קארי, ו חומוס כרובית קארי.
הוראות
1
חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים. מכניסים למחבת גדולה, מכסים במים קרים, מוסיפים קצת מלח, ומביאים לרתיחה מתגלגלת. זה חלק לבשל את הכרובית. תוריד את החום מיד, לנקז היטב, ולשמור חם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים את השמן בסיר גדול שני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיף את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר ו sauté במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את כוסברה הקרקע, כמון, פתיתי צ ' ילה, כוכב אניס, וכמה מלח ופלפל ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
פפרונצ'יני, לקישוט
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
5
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם ואת החומוס. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את הכרובית מבושל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
6
יוצקים מספיק מים קרים כמעט אבל לא ממש לכסות הכל (1/3 כדי 3/4 כוס / 100 כדי 200ml) ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 עד 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד הכרובית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4
7
מערבבים את מסאלה garam וחצי כוסברה קצוצה, ולאחר מכן לבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
8
מגישים פזורים בכוסברה הנותרת ומלווים באורז, בלמים שטוחים או בנאן.
יו פירנלי-וויטינגסטול (באנגלית: Hugh Fearnley-Whittingstall) הוא שדרן בריטי מפורסם, סופר, חקלאי, מחנך ופעיל למען מזון מיוצר באופן בר קיימא. הוא הסופר זוכה פרס ג ' יימס בירד לשבעה ספרים. יו הקים את חוות הקוטג ' של הנהר בדורסט, אנגליה בשנת 199
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ויינגוט הירש Heiligenstein Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.