כיסונים בקארי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו מתכון לביבות בקארי כרובית, מטוגן תאילנדי קישואים פריטרים עם רוטב בוטנים חריף, ו כיסונים כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
קודם תכין את החובט שלך. לרסק את הכמון ואת זרעי חרדל, צ ' ילי ופלפל בעלי ומלט עד שיש לך אבקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
פלפל
פלפל צ ' ילי
כמון
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
שים את הקמח לתוך קערת ערבוב ומערבבים את התבלינים הקרקע ואת הכורכום.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
תבלינים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
יוצקים את רוב הבירה ולהקציף בעדינות. בדוק את העקביות - אתה רוצה שזה יהיה עובי של שמנת כבדה. אם זה עבה מדי, להקציף בשאר הבירה. אל תדאג יותר מדי על שיש גושים קטנים בבלילה, כפי שהם פשוט יהפכו חתיכות פריך נחמד כאשר אתה מתחיל טיגון. מתבלים במלח ים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
מלח ים
בירה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
לקצץ את החלק התחתון של הגבעול ולשבור את הכרובית לפרחים בגודל ביס. חותכים את הגבעול לחתיכות 1 אינץ ' - ככה זה יהיה כל לבשל באותו הקצב. לשטוף את הכרובית, לנקז אותו יבש לטפוח עם מגבות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
5
מניחים את חתיכות הכרובית בקערה ואבק עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים את השמן לתוך סיר עמוק - אתה רוצה שזה יהיה על 4 עד 5 אינץ ' עמוק-ולחמם אותו 350 מעלות F. אם אין לך מדחום אל תדאג, רק טיפה חתיכת תפוחי אדמה לתוך השמן. כאשר הוא צף על פני השטח ומתחיל לרחוש, השמן יהיה בטמפרטורה הנכונה אז להסיר את תפוחי האדמה מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
מחבת
7
לנער כל עודף קמח את הכרובית. אחד אחד, לטבול את החתיכות לתוך הבלילה הבירה, ואז בזהירות למקם אותם בשמן החם, להזיז אותם ממך כפי שאתה עושה זאת. ודא שאתה עומד בחזרה אז אתה לא מקבל ניתז. עדיף לטגן אותם בקבוצות כך שאתה לא צפוף במחבת (אבל לשרת אותם ברגע שכל אצווה מוכנה). בכל פעם קבוצה של כרובית הוא כמעט מוכן, להוסיף כמה עלי פטרוזיליה מוכה למחבת ומטגנים במשך 40 שניות (אתה רוצה לשרת אותם מפוזרים על כיסונים). מטגנים את החתיכות בעדינות, הופכים אותן כמה פעמים עם כפית מחוררת. כאשר הם משחימים פריך, להרים אותם מתוך השמן, המאפשר כל עודף לטפטף בחזרה למחבת, ולנקז על מגבות מטבח. אבק עם מלח ים וסוחטים קצת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
כרובית
מיץ לימון
מלח ים
קמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
בירה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
כף מחוררת
מחבת
8
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"