קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

כרובית קארי פריטרים

כרובית קארי פריטרים
כיסונים בקארי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו מתכון לביבות בקארי כרובית, מטוגן תאילנדי קישואים פריטרים עם רוטב בוטנים חריף, ו כיסונים כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את החובט שלך. לרסק את הכמון ואת זרעי חרדל, צ ' ילי ופלפל בעלי ומלט עד שיש לך אבקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
פלפלפלפל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
שים את הקמח לתוך קערת ערבוב ומערבבים את התבלינים הקרקע ואת הכורכום.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
יוצקים את רוב הבירה ולהקציף בעדינות. בדוק את העקביות - אתה רוצה שזה יהיה עובי של שמנת כבדה. אם זה עבה מדי, להקציף בשאר הבירה. אל תדאג יותר מדי על שיש גושים קטנים בבלילה, כפי שהם פשוט יהפכו חתיכות פריך נחמד כאשר אתה מתחיל טיגון. מתבלים במלח ים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מלח יםמלח ים
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לקצץ את החלק התחתון של הגבעול ולשבור את הכרובית לפרחים בגודל ביס. חותכים את הגבעול לחתיכות 1 אינץ ' - ככה זה יהיה כל לבשל באותו הקצב. לשטוף את הכרובית, לנקז אותו יבש לטפוח עם מגבות מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
5
מניחים את חתיכות הכרובית בקערה ואבק עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את השמן לתוך סיר עמוק - אתה רוצה שזה יהיה על 4 עד 5 אינץ ' עמוק-ולחמם אותו 350 מעלות F. אם אין לך מדחום אל תדאג, רק טיפה חתיכת תפוחי אדמה לתוך השמן. כאשר הוא צף על פני השטח ומתחיל לרחוש, השמן יהיה בטמפרטורה הנכונה אז להסיר את תפוחי האדמה מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
7
לנער כל עודף קמח את הכרובית. אחד אחד, לטבול את החתיכות לתוך הבלילה הבירה, ואז בזהירות למקם אותם בשמן החם, להזיז אותם ממך כפי שאתה עושה זאת. ודא שאתה עומד בחזרה אז אתה לא מקבל ניתז. עדיף לטגן אותם בקבוצות כך שאתה לא צפוף במחבת (אבל לשרת אותם ברגע שכל אצווה מוכנה). בכל פעם קבוצה של כרובית הוא כמעט מוכן, להוסיף כמה עלי פטרוזיליה מוכה למחבת ומטגנים במשך 40 שניות (אתה רוצה לשרת אותם מפוזרים על כיסונים). מטגנים את החתיכות בעדינות, הופכים אותן כמה פעמים עם כפית מחוררת. כאשר הם משחימים פריך, להרים אותם מתוך השמן, המאפשר כל עודף לטפטף בחזרה למחבת, ולנקז על מגבות מטבח. אבק עם מלח ים וסוחטים קצת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
כרוביתכרובית
מיץ לימוןמיץ לימון
מלח יםמלח ים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
בירהבירה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
8
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"