כרובית קלויה ומרק צ'דר לבן
נסו כרובית קלויה ומטבל צ'דר לבן, כרובית קלויה וגזרת צ'דר לבנה מיושנת, ו תפוח צלוי ומרק צ'דר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הפרחים כרובית בשמן יחד עם מלח ופלפל, לסדר אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה לצלות בתנור 204° שחומם מראש עד חום זהוב קל, על 20-30 דקות.
מחממים את השמן במחבת רוטב גדולה על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד למכרז, על 5-7 דקות.
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את המרק, deglaze המחבת, מוסיפים את הכרובית, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, במשך 20 דקות.מחית את המרק עד שהוא מגיע עקביות הרצוי עם בלנדר מקל.
מערבבים בגבינה, לתת לו להמיס מבלי להביא אותו לרתיחה שוב.
מערבבים בחלב, מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.