כרובית קלויה עם צלפים ופירורי לחם
כרובית קלויה עם צלפים ופירורי לחם עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 194 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך כרובית, אנשובי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי, כרובית קלויה עם פירורי לחם גרמולטה, ו הכרובית הקלויה של סם סיפטון עם פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף כרובית; לחתוך לרבעים.
חותכים וזורקים עלים וליבות; חותכים רבעים לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
במחבת אפייה בגודל 12 על 17 אינץ ' מערבבים כרובית עם שמן זית ו-1/4 כפית מלח. כפית חצי התערובת לתוך עוד 12-על ידי 17 אינץ פאן תערובת להפיץ בשני המחבתות רמת.
צלוי בתנור רגיל או הסעה 450 עד הכרובית הוא השחמה על הקצוות ורך כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, פרוסות לחם קלוי. לשפשף צד אחד של כל אחד עם שן שום; להשליך כל שום שנותר.
תן ללחם להתקרר, ואז לקרוע לחתיכות 1 אינץ'. במעבד מזון או בלנדר, להסתחרר פירורים גסים.
בקערה גדולה, מחית אנשובי עם מיץ לימון כדי להדביק גס.
מוסיפים כרובית, פטרוזיליה, צלפים, פתיתי צ ' ילי חמים ופירורי לחם ומערבבים.