קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

כריות תרד וגבינה

כריות תרד וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד וכריות גבינה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 568 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, פטרוזיליה, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו עוף, גבינת שמנת וכריות בצק עלים ברוקולי, כריות דלעת, ו כריות בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי עבור הכריות ("רביולי"), לשלב את התרד וגבינת עז היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
רביולירביולי
תרדתרד
2
התחל את בצק הפסטה על ידי הרכבה של הקמח במרכז משטח עבודה בטמפרטורת חדר נקי כמו קרש חיתוך עץ גדול. צור מכתש במרכז התל. פצחו את הביצה הראשונה במרכז המכתש והוסיפו 1/2 כפית שמן זית. עם מזלג, בעדינות להתחיל לטרוף את התערובת בתוך גבולות המכתש, תוך שילוב הקמח מצדי המכתש כפי שאתה מכה בזהירות את הביצה. לאחר שהביצה הראשונה מעורבבת ברובה, גובלת שוב בצידי התל בקמח, ושומרת על צורת המכתש. חזור על התהליך עם ביצה 2 ו 1/2 כפית שמן זית, ושוב עם הביצה 3 ונשאר 1/2 כפית שמן זית. התחל ללוש את הבצק עם כפות הידיים, ומאפשר לחום הידיים להקנות גמישות לבצק. ללוש לספירה של כ 400 משיכות או עד שאתה מרגיש שיצרת מסה מלוכדת. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולאפשר לו לנוח במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שלב את החלב, בצל, עלה דפנה, ציפורן, אגוז מוסקט, אם משתמשים, בסיר בינוני על חום בינוני. כפית את החמאה נמסה לתוך קערה נפרדת עמידה לחום בהדרגה לטאטא את קורנפלור, מיזוג ביסודיות, ואז לטאטא בגבינת הרוזן. כאשר החלב חם למדי, יוצקים כמות קטנה ממנו לתוך תערובת קורנפלור / גבינה, ערבוב עד החלב הוא מעורבב היטב. להחזיר את זה לתערובת החלב הנותרים, ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ComteComte
עמילן תירסעמילן תירס
עלי דפנהעלי דפנה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
בצלבצל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
2
הסר סיר מחום, רוטב העונה, לפי הטעם, עם פלפל לבן, ומלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
להסיר ולהשליך עלה דפנה וציפורן. מיד לשים גיליון פלסטיק לעטוף על גבי הרוטב כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ציפורןציפורן
רוטברוטב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
התחילו להכין את כריות התרד / גבינה. יש קערה של מים שימושי כדי להרטיב ולאטום את הבצק. מחלקים את הבצק בשלישים. (אתה תעבוד עם 1/3 מהבצק בכל פעם-לשמור על האיזון עטוף בניילון נצמד כדי למנוע ממנו להתייבש. חלקו את השליש הראשון של הבצק לשניים. השתמשו במכונת פסטה לגלגל בהדרגה את כל אחד מקטעים אלה, ובכך להפחית באופן רצוף את ההגדרה על המכונה עד שהיא בסביבה הדקה ביותר ולשכב על לוח הבצק המשוריין שלכם. כפית 1 כפית של מילוי גבינת תרד במרווחים של 4 אינץ ' על בצק הפסטה, ומעל כל אחד עם ידית של גבינת ברי. לטבול את האצבעות שלך לתוך קערת המים להרטיב את האזור המקיף את מילוי תרד / גבינה. מכסים את המילוי עם החלק השני מגולגל החוצה בצק ולחץ בעדינות סביב המילוי כדי לאטום, להיזהר לא לשטח את המילוי או לקרוע את הבצק. באמצעות חותך פיצה, להתחיל לחתוך את הבצק הממולא לריבועים רביולי.
מרכיבים שתצטרך
ברי.ברי.
בצק פסטהבצק פסטה
רביולירביולי
תרדתרד
גבינהגבינה
בצקבצק
פסטהפסטה
מיםמים
גלולגלול
עוטףעוטף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
חותך פיצהחותך פיצה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
הסר כל רביולי למשטח מקומח, הקשה על הקצוות בחוזקה כפי שאתה עושה זאת. מכסים את הרביולי במגבת ומניחים בצד במשך 2 שעות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מוסיפים את הרביולי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר את הרביולי עם כפית מחוררת, לנקז על מגבת נייר, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
7
לחמם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
8
מגישים כריות עם רוטב כפיות מעל ומעוטר פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב