זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. אם יש לך פילה אמנון, עגבניות, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הודו יווני וטפנד זיתים פיתה, כריך הודו עם טפנד ופונטינה, ו כריך בייקון, ביצה וטפנד (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן טפנד יווני; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתים, מחולק
2
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
מחממים nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הוסף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מורחים על 1 כף טפנד יווני על כל פרוסת לחם. למעלה כל 2 פרוסות עם פילה 1, 2 פרוסות עגבניות, 1/3 כוס mche, ופרוסות לחם שנותרו.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.