קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

כריך ביצה ובייקון צרפתי

כריך ביצה ובייקון צרפתי
אם יש לך בייקון, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כריך ביצה ובייקון צרפתי, כריך סלט ביצים בריא, ו בייקון וביצה מקרוני וגבינה.

הוראות

1
לטבול פרוסות לחם בביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ביצהביצה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2
מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית גבוהה. מבשלים עד שחום משני הצדדים. להפריש אבל לשמור על חום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לנקז ולהניח בצד. שמור 1 כף של שומן חזיר במחבת ומטגנים נותרו שתי ביצים.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים חתיכה אחת של לחם מטוגן על כל אחת משתי צלחות.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
6
מניחים את הביצים המטוגנות על גבי הלחם, מעל הביצים עם רצועות בייקון. מכסים עם חתיכות הנותרים של פרנץ ' טוסט. בעקבות זה על ידי לשפוך על הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
לחםלחם
סירופסירופ
טוסטטוסט
ביצהביצה

ציוד