כריך ביצה ובייקון צרפתי
אם יש לך בייקון, סירופ מייפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כריך ביצה ובייקון צרפתי, כריך סלט ביצים בריא, ו בייקון וביצה מקרוני וגבינה.
הוראות
לטבול פרוסות לחם בביצים מכות.
מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית גבוהה. מבשלים עד שחום משני הצדדים. להפריש אבל לשמור על חום.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
לנקז ולהניח בצד. שמור 1 כף של שומן חזיר במחבת ומטגנים נותרו שתי ביצים.
מניחים חתיכה אחת של לחם מטוגן על כל אחת משתי צלחות.
מניחים את הביצים המטוגנות על גבי הלחם, מעל הביצים עם רצועות בייקון. מכסים עם חתיכות הנותרים של פרנץ ' טוסט. בעקבות זה על ידי לשפוך על הסירופ.