קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

כריך בלסמי קלוי עגבניות קפרזה

כריך בלסמי קלוי עגבניות קפרזה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט קפרזה עגבניות קלוי בלסמי, קיץ ארוחת צהריים קפרזה כריך עם עגבניות בלסמיות, ו בלט קפרזה בלסמי קלוי פטריות פורטובלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העגבניות על תבנית אפייה עם הצד לחתוך כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מפזרים את השום, מלח ופלפל טפטוף עם שמן וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
צולים את העגבניות בתנור 177° שחומם מראש במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תן לעגבניות להתקרר, להרכיב את הכריך וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'