קרולינה מנגל כריך דורש בערך 3 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. למנה העיקרית הזו יש 494 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם גזר בקוביות בינוניות, רוטב חריף, סלט כרוב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מנגל עם רוטב ברביקיו קרולינה, קרולינה ברביקיו, ו רוטב ברביקיו קרולינה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את התחת של בוסטון עם תבלין הקג ' ון, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל ומכניסים לתבנית צלייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
Boston Butt
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים את קוביות הירקות ועלי הדפנה ואז מכסים בציר עוף. עוטפים בניילון נצמד ומכסים היטב בנייר כסף. צולים עד שהם רכים, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מוציאים את החזיר מהציר ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לשים בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את החרדל, הרוטב החם, הבלסמי הלבן, הסוכר החום, הכמון, הפפריקה ומעט מלח ופלפל ומחית עד לקבלת תערובת חלקה. טועמים את הרוטב ומוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
לגרוס את חזיר עם שני מזלגות. בסיר על אש בינונית-נמוכה מוסיפים את החזיר שנמשך וזורקים עם הרוטב לציפוי תוך ערבוב לאורך כל הדרך. חם, ערבוב, עד חם, כ -15 דקות.