כריך דגים מטוגנים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1391 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 77g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, עגבנייה, עלי רומיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו כריך דגים מטוגנים, מהקרס כריך דג מטוגן, ו כריך הדגים המטוגן של קפטן ג'ק עם רוטב טרטר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
3
ב 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
5
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הסר מגש מצופה מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מורחים רוטב remoulade משני הצדדים של לחם קלוי עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
שכבת קצת רומיין בתחתית, ואז למעלה עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום ולבסוף, קצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
רומיין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
10
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.