קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

כריך הודו צלוי בריח אייל

כריך הודו צלוי בריח אייל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אייל ברן כריך הודו קלוי. מנה אחת מכילה 1478 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל סדוק טרי, חרדל דיז'ון אבן הקרקע, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו כריך הודו צלוי עם פלפל אדום עם פסטו, Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, ו תרנגול הודו צלוי ומבריקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש לשטוף את שד ההודו מתחת למים קרים להתייבש. בשקית פלסטיק resealable 1 ליטר, להוסיף את הבירה, חרדל, אגבה, מלח ופלפל. מערבבים היטב לשלב, ולאחר מכן להוסיף את השד טורקיה, לוודא שהוא מצופה במלואו עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
מרינדהמרינדה
חרדלחרדל
אגבהאגבה
מיםמים
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
שים את התיק לתוך קערה כדי למנוע דליפה ומקרר במשך 45 דקות. אל תשרה אותו יותר מ 45 דקות או השד יהפוך מלוח מדי. בעוד ההודו הוא brining, להכין את הפסטו פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
טורקיה כולהטורקיה כולה
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מסננים את מי מלח ההודו ומניחים את השד על מתלה במחבת צלייה רדודה (הערה של השף: לא לשטוף את טורקיה). צלוי עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F, על מדחום מיידי לקרוא, מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
6
הסר את טורקיה מהתנור ולאפשר לו להתקרר. כל התהליך הזה יכול להיעשות מראש. מקררים את הבשר עד שאתה מוכן להרכיב את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
לאחר ההודו התקרר, להסיר את כל הבשר מהעצם ולפרוס אותו באלכסון לחלקים עבים 1/2 אינץ'. בערך קוצצים 3/4 כוס של ירקות giardiniera ולהוסיף אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
להוסיף 4 כפות של פסטו פלפל אדום לזרוק לשלב. פורסים את הלחם, ומפיצים קלות את החתיכות עם כמה שאריות פסטו. התחל להניח את הכריך שלך עם פרובולונה בתחתית, ואז טורקיה פרוס תערובת giardiniera. מעל הכל עם טבעות Rojo, לכסות עם פרוסת לחם אחר ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
הודו פרוסהודו פרוס
פרובולוןפרובולון
מורחיםמורחים
לחםלחם
פסטופסטו
9
הגדר גריל לחום גבוה. גריל הפלפלים האדומים עד העורות השחירו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
הסר אותם מהחום ולשים אותם בקערה קטנה. מכסה את הקערה ולתת להם קיטור. לקרר אותם מ 10 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העור ואת הזרעים. אין לשטוף אותם עם מים.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים את הפלפלים קלופים קלופים, בזיליקום, שום, גבינה, אגוזים, פתיתי פלפל אדום, רסק אנשובי, מלח ופלפל למעבד מזון. דופק עד לשלב מלא. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית בעוד המעבד פועל ומתאים תבלינים, במידת הצורך. מקררים את הפסטו עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
משחת אנשובימשחת אנשובי
תיבולתיבול
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
גבינהגבינה
שוםשום
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
12
במחבת תחתית כבדה או בטיגון עמוק, מחממים את השמן ל 370 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מערבבים את הרוטב החריף, קטשופ ומים בקערה רדודה עד incorporated. ב 4 נפרדים, קערות רדודות או מחבתות עוגה, להפריד את חלב החמאה, קמח panko ולשים את כל הקערות בסדר עבודה זה: חלב חמאה, קמח, תערובת רוטב חם, פירורי לחם panko.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
קטשופקטשופ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
טובלים את טבעות הבצל לתוך החמאה, ואז בקמח, ולאחר מכן לתוך תערובת רוטב חם ולסיים אותם עם panko.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
פאנקו.פאנקו.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
15
להטביע את הטבעות בקבוצות ומטגנים עמוק עד אדום בהיר ומתחיל חום, על 2 עד 3 דקות, פונה לפי הצורך. לאחר מטוגן, להסיר אותם מן השמן לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשנקטר אגבהנקטר אגבה0חתיכות טופי הית' ברמשחת אנשובימשחת אנשובי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים בזיליקום ארוז באופן רופףעלים בזיליקום ארוז באופן רופף340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בירה (מומלץ: Pale ale או סגנון IPA)בירה (מומלץ: Pale ale או סגנון IPA)1קילוגרםעצם בשד טורקיהעצם בשד טורקיה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב חריף (מומלץ: Sriracha)רוטב חריף (מומלץ: Sriracha)1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרירקות במרינדה giardiniera איטלקית (jarred)ירקות במרינדה giardiniera איטלקית (jarred)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים קלוייםצנוברים קלויים32 כפות חמאה מומסתגבינת פרובולונה, חתוכה לשנייםגבינת פרובולונה, חתוכה לשניים3largesפלפל אדוםפלפל אדום0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספסטו פלפל אדום קלוי, ועוד לפי הצורך, מתכון כדלקמןפסטו פלפל אדום קלוי, ועוד לפי הצורך, מתכון כדלקמן1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1כיכר(24 אינץ') זרע שאור(24 אינץ') זרע שאור32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'ון אבן קרקעחרדל דיז'ון אבן קרקע2largesבצל מתוק, כגון Vidalia, וואלה וואלה או מאווי, קלופים וחותכים לטבעות עבות 3/8 אינץ', ליבות השלכתבצל מתוק, כגון Vidalia, וואלה וואלה או מאווי, קלופים וחותכים לטבעות עבות 3/8 אינץ', ליבות השלכת1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת