תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אייל ברן כריך הודו קלוי. מנה אחת מכילה 1478 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל סדוק טרי, חרדל דיז'ון אבן הקרקע, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו כריך הודו צלוי עם פלפל אדום עם פסטו, Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, ו תרנגול הודו צלוי ומבריקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יש לשטוף את שד ההודו מתחת למים קרים להתייבש. בשקית פלסטיק resealable 1 ליטר, להוסיף את הבירה, חרדל, אגבה, מלח ופלפל. מערבבים היטב לשלב, ולאחר מכן להוסיף את השד טורקיה, לוודא שהוא מצופה במלואו עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזה הודו
מרינדה
חרדל
אגבה
מים
בירה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
שים את התיק לתוך קערה כדי למנוע דליפה ומקרר במשך 45 דקות. אל תשרה אותו יותר מ 45 דקות או השד יהפוך מלוח מדי. בעוד ההודו הוא brining, להכין את הפסטו פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
טורקיה כולה
פסטו
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מסננים את מי מלח ההודו ומניחים את השד על מתלה במחבת צלייה רדודה (הערה של השף: לא לשטוף את טורקיה). צלוי עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F, על מדחום מיידי לקרוא, מוכנס בחלק העבה ביותר של השד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מדחום מטבח
6
הסר את טורקיה מהתנור ולאפשר לו להתקרר. כל התהליך הזה יכול להיעשות מראש. מקררים את הבשר עד שאתה מוכן להרכיב את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
לאחר ההודו התקרר, להסיר את כל הבשר מהעצם ולפרוס אותו באלכסון לחלקים עבים 1/2 אינץ'. בערך קוצצים 3/4 כוס של ירקות giardiniera ולהוסיף אותם לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
טורקיה כולה
עצם
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
להוסיף 4 כפות של פסטו פלפל אדום לזרוק לשלב. פורסים את הלחם, ומפיצים קלות את החתיכות עם כמה שאריות פסטו. התחל להניח את הכריך שלך עם פרובולונה בתחתית, ואז טורקיה פרוס תערובת giardiniera. מעל הכל עם טבעות Rojo, לכסות עם פרוסת לחם אחר ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
הודו פרוס
פרובולון
מורחים
לחם
פסטו
9
הגדר גריל לחום גבוה. גריל הפלפלים האדומים עד העורות השחירו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
הסר אותם מהחום ולשים אותם בקערה קטנה. מכסה את הקערה ולתת להם קיטור. לקרר אותם מ 10 דקות עד 1 שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העור ואת הזרעים. אין לשטוף אותם עם מים.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מוסיפים את הפלפלים קלופים קלופים, בזיליקום, שום, גבינה, אגוזים, פתיתי פלפל אדום, רסק אנשובי, מלח ופלפל למעבד מזון. דופק עד לשלב מלא. מוסיפים בהדרגה את שמן הזית בעוד המעבד פועל ומתאים תבלינים, במידת הצורך. מקררים את הפסטו עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
משחת אנשובי
תיבול
שמן זית
פלפלים
גבינה
שום
באזיל!
פסטו
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
12
במחבת תחתית כבדה או בטיגון עמוק, מחממים את השמן ל 370 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מערבבים את הרוטב החריף, קטשופ ומים בקערה רדודה עד incorporated. ב 4 נפרדים, קערות רדודות או מחבתות עוגה, להפריד את חלב החמאה, קמח panko ולשים את כל הקערות בסדר עבודה זה: חלב חמאה, קמח, תערובת רוטב חם, פירורי לחם panko.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.
חלב-חמאה
רוטב חריף
קטשופ
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
טובלים את טבעות הבצל לתוך החמאה, ואז בקמח, ולאחר מכן לתוך תערובת רוטב חם ולסיים אותם עם panko.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
רוטב חריף
קמח לכל מטרה
בצל
פאנקו.
רצועת קליפת לימון
15
להטביע את הטבעות בקבוצות ומטגנים עמוק עד אדום בהיר ומתחיל חום, על 2 עד 3 דקות, פונה לפי הצורך. לאחר מטוגן, להסיר אותם מן השמן לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח ים.