קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

כריך חזיר בזיגוג סיידר עם פסטו אגוז

כריך חזיר בזיגוג סיידר עם פסטו אגוז
כריך חזיר בזיגוג סיידר עם פסטו אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 656 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, שמן זית, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ירך חזיר מזוגגת סיידר, חרדל., ירך חזיר צלוי בסיידר, ו ירך חזיר צלוי בסיידר.

הוראות

1
חום שמן צמחי במחבת גדולה אטומה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים ירך חזיר ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
3
אופים ירך חזיר במחבת, חשוף, ב 375 במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים סיידר וחמאה למחבת, צוברים בשר חזיר עם מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים 45 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושמים 15
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
לכסות עם לסכל; לתת לעמוד 10 דקות או עד רשם מדחום 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. מילואים טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לעבד אגוזי מלך ואת הבא 6 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מורחים פסטו באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10
שכבה 6 פרוסות לחם, פסטו בצד למעלה, עם פרוסות חזיר, טפטופים שמורים, וחסה. למעלה עם הנותרים 6 פרוסות לחם, פסטו בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת