כריך חזיר בזיגוג סיידר עם פסטו אגוז
כריך חזיר בזיגוג סיידר עם פסטו אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 656 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, שמן זית, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ירך חזיר מזוגגת סיידר, חרדל., ירך חזיר צלוי בסיידר, ו ירך חזיר צלוי בסיידר.
הוראות
חום שמן צמחי במחבת גדולה אטומה מעל חום גבוה.
מוסיפים ירך חזיר ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
אופים ירך חזיר במחבת, חשוף, ב 375 במשך 10 דקות.
מוסיפים סיידר וחמאה למחבת, צוברים בשר חזיר עם מיצי מחבת.
אופים 45 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רושמים 15
לכסות עם לסכל; לתת לעמוד 10 דקות או עד רשם מדחום 16
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. מילואים טפטוף במחבת.
לעבד אגוזי מלך ואת הבא 6 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים.
מורחים פסטו באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
שכבה 6 פרוסות לחם, פסטו בצד למעלה, עם פרוסות חזיר, טפטופים שמורים, וחסה. למעלה עם הנותרים 6 פרוסות לחם, פסטו בצד למטה.