כריך חזיר מנגל בורבון
כריך חזיר לברביקיו בורבון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1291 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 4 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם כרוב, שום, בורבון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. ציון זה הוא מוצק. נסו מנגל אפרסק בורבון מבושל איטי משך חזיר, כריכי חזיר מנגל בורבון תפוחים לבישול איטי, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב מנגל בורבון אפרסק עבור מתכונים דומים.
הוראות
לסלט הקול: בקערה בינונית מקציפים יחד את המיונז, חומץ התפוחים והרוטב החם. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הכרוב והבצל הירוק. זורקים היטב לפיזור המיונז ביסודיות.
לבשר החזיר: בסיר בינוני על אש בינונית מוסיפים את שמן הזית והשום. כאשר השום הופך ריחני, מוסיפים את רוטב ברביקיו בורבון.
מוסיפים את החזיר לרוטב הברביקיו ומערבבים היטב לאיחוד. מבשלים כ -10 דקות.
מניחים את החזיר על הלחם ומעליהם את הסלט.
מזלפים מעט רוטב נוסף ומגישים מיד.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, השום, המלח והפלפל. בעזרת מברשת מאפה מורחים את התערובת על כל כתף החזיר.
הניחו את הבשר על מתלה שהוגדר לתבנית צלייה. צולים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות פרנהייט ממשיכים לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הכתף קורא 185 מעלות פרנהייט, כ 4 שעות.
מוציאים את החזיר מהתנור ומניחים לעמוד עד שהוא קריר מספיק לטיפול, בערך 30 דקות.