כריך חסילון פו בוי
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פפריקה, מיץ חמוצים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריך שרימפס קל Po ' Boy + בגידה, כריך Pawn Po-Boy, ו כריך פו בוי מקל דגים.
הוראות
הפוך את רוטב remoulade: אם אתה עושה remoulade משלך, לערבב את כל החומרים יחד בקערה ולהניח בצד במשך 30 דקות בערך; אתה לא צריך לחכות כל כך הרבה זמן, אבל הרוטב יהיה טוב יותר לאורך זמן.
יוצקים מספיק שמן בוטנים במחבת גדולה כדי לעלות על 1/4 אינץ', ולהגדיר את המחבת על חום בינוני גבוה עד כמות קטנה של רוחשות קמח מיד כאשר אתה טיפה קצת פנימה.
מערבבים את קמח התירס, קמח, Cajun תיבול ומלח בקערה גדולה. עבודה עם כמה בכל פעם, לדלות את השרימפס בביצה, ואז בתערובת קמח תירס.
מטגנים שרימפס: לנער את כל breading עודף ומטגנים את השרימפס עד זהב משני הצדדים, על 2 דקות בסך הכל. הניחו את השרימפס המטוגן בצד על מגבות נייר לניקוז.
להרכיב כריכים: כדי להרכיב את הכריכים, לחתוך את כיכרות הכריך כמעט כל הדרך דרך למרוח remoulade בשני העליון והתחתון.
הנח שכבה של חסה קרועה בתחתית הכריך, ולאחר מכן לסדר את השרימפס על גבי.
הנח 3-4 פרוסות של עגבניות על השרימפס ולחץ על החלק העליון של הלחם למטה על התחתונה, דוחס את הכריך קצת.
מגישים מיד עם רוטב חריף ובירה.