קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

כריך חסילון פו בוי

כריך חסילון פו בוי
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם פפריקה, מיץ חמוצים, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריך שרימפס קל Po ' Boy + בגידה, כריך Pawn Po-Boy, ו כריך פו בוי מקל דגים.

הוראות

1
הפוך את רוטב remoulade: אם אתה עושה remoulade משלך, לערבב את כל החומרים יחד בקערה ולהניח בצד במשך 30 דקות בערך; אתה לא צריך לחכות כל כך הרבה זמן, אבל הרוטב יהיה טוב יותר לאורך זמן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שמן חום במחבת: 
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים מספיק שמן בוטנים במחבת גדולה כדי לעלות על 1/4 אינץ', ולהגדיר את המחבת על חום בינוני גבוה עד כמות קטנה של רוחשות קמח מיד כאשר אתה טיפה קצת פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים את קמח התירס, קמח, Cajun תיבול ומלח בקערה גדולה. עבודה עם כמה בכל פעם, לדלות את השרימפס בביצה, ואז בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מטגנים שרימפס: לנער את כל breading עודף ומטגנים את השרימפס עד זהב משני הצדדים, על 2 דקות בסך הכל. הניחו את השרימפס המטוגן בצד על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
להרכיב כריכים: כדי להרכיב את הכריכים, לחתוך את כיכרות הכריך כמעט כל הדרך דרך למרוח remoulade בשני העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
4
הנח שכבה של חסה קרועה בתחתית הכריך, ולאחר מכן לסדר את השרימפס על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
הנח 3-4 פרוסות של עגבניות על השרימפס ולחץ על החלק העליון של הלחם למטה על התחתונה, דוחס את הכריך קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מגישים מיד עם רוטב חריף ובירה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.