כריך טונה צרוב עם בצל בלסמי
כריך טונה צרוב עם בצל בלסמי הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 463 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, מלח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סינטה צרובה עם בצל אדום בלסמי, גרגיר נחלים ותפוזים, כריך פורצ'טה עם בצל קרמל בלסמי, גבינת אסיאגו וארוגולה, ו טונה Tataki aka צרוב טונה.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. מערבבים בחומץ וקורנית; מכסים ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
בעוד בצל מבשל, לשלב קמח, מלח, אבקת שום, ופלפל בצלחת רדודה. לדלות דגים בתערובת קמח.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים; לבשל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מורחים 1 כפית חרדל על חצי העליון של כל לחמניה.
שכבה 1 עלה חסה, 1 סטייק דגים, 1 פרוסת עגבניות, ותערובת בצל 1/4 כוס על החצי התחתון של כל לחמניה. למעלה עם החלק העליון של לחמניות.