כריך ים תיכוני לחוץ
כריך ים תיכוני לחוץ הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם ככרות לחם, ג'נובה סלאמי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: כריך ים תיכוני לחוץ, ים תיכוני כריך פיקניק לחוץ, ו כריכים קובניים מגוהצים.
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן וחומץ. מתבלים במלח ופלפל.
חצי כל כיכר, החל מצד אחד, אבל לא לחתוך דרך הצד השני. לחץ כיכרות לפתוח ולהסיר כמה מרכז רך לרוקן מעט.
מברשת כל כיכר בנדיבות עם תערובת שמן; להפריש קצת תערובת שמן.
מכסים כל חצי תחתון עם סלאמי ולאחר מכן עגבניות; מברשת עגבניות עם שמן שנותר. הכנס עלי בזיליקום בין פרוסות עגבניות. סגור כריכים ועטוף כל אחד עם 2 שכבות של ניילון לעטוף או רדיד אלומיניום; מניחים על תבנית אפייה ולשים במקרר.
מניחים קרש חיתוך גדול או תבנית אפייה אחרת על כריכים ולשקול אותו עם כ 12 פאונד של מזון משומר כדי ללחוץ על כריכים; לקרר במשך 3 שעות (ראה inset לעיל). רבע רוחבי ומגישים.