כריך מונטה כריסטו
כריך מונטה קריסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לכם ג'לי דומדמניות, חלב, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Bennigan ' S Monte Cristo Sandwich-הפוך את הכריך המפורסם הזה בבית, כריך מונטה כריסטו, ו כריך מונטה כריסטו.
הוראות
מניחים את הביצה והחלב בצלחת רחבה, רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מקציפים עד שהביצה מתפרקת ומאוגדת באופן שווה; מניחים בצד.
מניחים 2 פרוסות לחם על משטח עבודה ומפיצים 1 כפית חרדל על כל אחד. מחלקים את הבשר והודו בין פרוסות הלחם מצופות חרדל.
מניחים חצי מהגבינה על גבי כל ערימה של בשר. סגור את הכריכים עם 2 פרוסות הלחם הנותרות. לחץ בעדינות על החלק העליון של הכריכים כדי קומפקטי מעט.ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה עד הקצפה. שימוש בידיים שלך, במקום כריך 1 בתערובת הביצה השמורה, מרפרף על המעיל שני הצדדים.
מניחים את הכריך במחבת. חזור עם הכריך השני.מטגנים undisturbed עד תחתית הכריכים הם חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. להעיף ומטגנים עד שהצד השני הוא חום זהוב והגבינה נמסה, על 4 עד 5 דקות יותר.
העברת צלחות הגשה, אבק עם אבקת סוכר, ומגישים עם ג ' לי דומדמניות אדום.