קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות1
ציון בריאות44
מגזין

כריך מונטה כריסטו

כריך מונטה כריסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מונטה כריסטו כריך. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. נסו Bennigan ' S Monte Cristo Sandwich-הפוך את הכריך המפורסם הזה בבית, כריך מונטה כריסטו, ו כריך מונטה כריסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
על משטח עבודה, להוציא 2 פרוסות לחם להפיץ עם מיונז. למעלה כל פרוסה עם פרוסת 1 של גודה ו 1 פרוסת טורקיה כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גאודהגאודה
2
שים את פרוסת הלחם השלישית על ערימה אחת, ותהפוך את הערימה הנותרת למעלה, בצד גבינה למטה, כדי להכין כריך משולש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
באמצעות סכין, לחתוך את הקרום את הכריך (זה עוזר לצבוט ולאטום את הקצוות). לעטוף את הכריך בחוזקה עם פלסטיק לעטוף במקרר לפחות 30 דקות ועד 6 שעות. (עוטף את הכריך בניילון נצמד, compactes זה, ומונע את הבלילה ביצה מחלחל פנימה)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מערבבים את הביצים והחלב בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחממים את השמן והחמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. פתח את הכריך וטבול אותו בבלילת הביצה, כדי לצפות באופן שווה. בעדינות למקם אותו במחבת, ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב וחם, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים את מונטה כריסטו ב 1/2, להעביר אותו למקום, ומקשטים עם תות וכתום. כפית קצת ריבה על כל 1/2 ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ריבהריבה