כריך נחש
כריך נחש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים ממולאים בפרמנטו, זיתים, צלעות סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו נחש פיצה, נחש נושך, ו כלבים נחש (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תבנית אפייה גדולה (12 על 18 על 2 אינץ') עם קלף; אבק קל עם קמח תירס. על משטח מקומח, לשלב בצק וליצור צורה נחש ארוכה, מפותלת; מקום על מחבת. לדחוף שני זיתים לתוך הראש לעיניים.
חותכים קשקשים בצורת V בחזרה.
מברשת בצק עם שמן. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. מחממים תנור ל-350F.
אופים עד הקרום הוא זהוב, 30 עד 40 דקות. מגניב במחבת על המדף.
הסר פלפלים קלויים מצנצנות ולהניח בצד.
מוסיפים שמן זית שמן פלפלים כדי להפוך 1 כוס.
מערבבים שמן, סלרי, זיתים, צלפים ופלפל אדום בקערה קטנה.
מניחים חצי תחתון על מגש; לסדר עלי ארוגולה על זה.
שכבה על פרושוטו ומוצרלה, למעלה עם פלפלים אדומים קלויים. כפית על זית להתענג ולהחליף העליון.
חותכים צורת לשון מפוצלת מפלפל אדום ומניחים בראש.