קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות

כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות
כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה הוא סופר. נסו טבעות בצל, ארוגולה וכריך סטייק גבינה כחולה, כריך סטייק שחור וכחול, ו את עובד סטייק בורגר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הווסטרשייר, שמן הזית, הרוטב החם ו -5 שיני השום הקצוץ בתבנית אפייה גדולה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מוסיפים את הסטייק ומסתובבים, הופכים עד לציפוי אחיד. מרינדים בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 30 דקות, או מכסים ומכניסים למקרר עד 4 שעות, והופכים את הסטייק פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
4
בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם; עד שהבצל שחום, כ -8 דקות, ואז מערבבים פנימה את השום, המלח, הטימין והרוטב החם, מבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את המרק ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית. מבשלים עד שכל מרק העוף נעלם, ואז מתבלים בפלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל בחום בינוני עד בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ומתבלים בצד 1 במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
8
מניחים את הצד המתובל של הבשר על הגריל. מבשלים את הסטייק ללא הפרעה במשך 5 דקות. ואז סובב את הבשר כ - 90 מעלות (אל תהפוך אותו) על הגריל כדי להבהיר סימני צלב ולצלות עוד 2 דקות. מתבלים את הצד השני של הסטייק במלח ופלפל והופכים. המשך לצלות עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 140 מעלות צלזיוס למשך בינוני, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מעבירים לקרש חיתוך למנוחה של 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בינתיים מועכים את הגבינה הכחולה בקערה עם המיונז או השמנת החמוצה, גרידת הלימון והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
חותכים את הלחמניות לשניים אופקית ומברישים את החלק הפנימי בשמן זית. גריל עד חם בכל צד, על 1 דקה. משפשפים את הלחם הקלוי עם שן השום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
פורסים דק את הבשר על פני התבואה ומרכיבים את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
מורחים כמה כפות מרוטב הגבינה הכחולה על כל כריך, ומעליהם מעט מהסטייק, הבצל, העגבניות הקלויות וגרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
15
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
זורקים את העגבניות לקערה גדולה עם שמן הזית, הטימין, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מעבירים לתבנית חתוכה כלפי מעלה וצולים עד שהם רכים ועסיסיים, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
18
מגישים.

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גבינה כחולה, מתפוררת (אודותאונקיות גבינה כחולה, מתפוררת (אודות1kgsסטייק צלע (אודותסטייק צלע (אודות1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ6ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג6לחמניות כריך גיבורלחמניות כריך גיבור1חתיכות טופי הית' בר2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים11 כף אורגנו מיובש2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים11 כף אורגנו מיובשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1לימון, מגורד דקלימון, מגורד דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף משומר בנתרן נמוךמרק עוף משומר בנתרן נמוך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, בתוספת לחמניותשמן זית כתית מעולה, בתוספת לחמניות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8עגבניות שזיף בשלות, חצוי לאורכועגבניות שזיף בשלות, חצוי לאורכו31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס בעובי 1/3 אינץבצל אדום, פרוס בעובי 1/3 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז או שמנת חמוצה, או שילובמיונז או שמנת חמוצה, או שילוב4עד 5 ענפי טימין טרייםעד 5 ענפי טימין טריים6שרימפס וורידיםגרגיר הנחליםגרגיר הנחלים591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.