קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות80
מגזין

כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות

כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות
כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמנת החמוצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה הוא סופר. נסו טבעות בצל, ארוגולה וכריך סטייק גבינה כחולה, כריך סטייק שחור וכחול, ו את עובד סטייק בורגר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הווסטרשייר, שמן הזית, הרוטב החם ו -5 שיני השום הקצוץ בתבנית אפייה גדולה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מוסיפים את הסטייק ומסתובבים, הופכים עד לציפוי אחיד. מרינדים בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 30 דקות, או מכסים ומכניסים למקרר עד 4 שעות, והופכים את הסטייק פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם; עד שהבצל שחום, כ -8 דקות, ואז מערבבים פנימה את השום, המלח, הטימין והרוטב החם, מבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את המרק ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית. מבשלים עד שכל מרק העוף נעלם, ואז מתבלים בפלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל בחום בינוני עד בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ומתבלים בצד 1 במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מניחים את הצד המתובל של הבשר על הגריל. מבשלים את הסטייק ללא הפרעה במשך 5 דקות. ואז סובב את הבשר כ - 90 מעלות (אל תהפוך אותו) על הגריל כדי להבהיר סימני צלב ולצלות עוד 2 דקות. מתבלים את הצד השני של הסטייק במלח ופלפל והופכים. המשך לצלות עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 140 מעלות צלזיוס למשך בינוני, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מעבירים לקרש חיתוך למנוחה של 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
בינתיים מועכים את הגבינה הכחולה בקערה עם המיונז או השמנת החמוצה, גרידת הלימון והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
11
חותכים את הלחמניות לשניים אופקית ומברישים את החלק הפנימי בשמן זית. גריל עד חם בכל צד, על 1 דקה. משפשפים את הלחם הקלוי עם שן השום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
פורסים דק את הבשר על פני התבואה ומרכיבים את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
מורחים כמה כפות מרוטב הגבינה הכחולה על כל כריך, ומעליהם מעט מהסטייק, הבצל, העגבניות הקלויות וגרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
15
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
זורקים את העגבניות לקערה גדולה עם שמן הזית, הטימין, השום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
17
מעבירים לתבנית חתוכה כלפי מעלה וצולים עד שהם רכים ועסיסיים, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
18
מגישים.

מרכיבים

6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גבינה כחולה, מתפוררת (אודותאונקיות גבינה כחולה, מתפוררת (אודות1kgsסטייק צלע (אודותסטייק צלע (אודות1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ6ציפורןפירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים6לחמניות כריך גיבורלחמניות כריך גיבור1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1גבינת פרמזן מגוררת2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח כשרמלח כשר1לימון, מגורד דקלימון, מגורד דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף משומר בנתרן נמוךמרק עוף משומר בנתרן נמוך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, בתוספת לחמניותשמן זית כתית מעולה, בתוספת לחמניות2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8עגבניות שזיף בשלות, חצוי לאורכועגבניות שזיף בשלות, חצוי לאורכו31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס בעובי 1/3 אינץבצל אדום, פרוס בעובי 1/3 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז או שמנת חמוצה, או שילובמיונז או שמנת חמוצה, או שילוב4עד 5 ענפי טימין טרייםעד 5 ענפי טימין טריים6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםגרגיר הנחליםגרגיר הנחלים591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.