קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

כריך סלמון בגריל עם רוטב שמיר

כריך סלמון בגריל עם רוטב שמיר
כריך סלמון בגריל עם רוטב שמיר הוא חלב חינם ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 984 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך שמן זית, פילה סלמון, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. . זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם רוטב שמיר לימון, סלמון בגריל עם רוטב שמיר חרדל, ו סלמון בגריל עם רוטב צ'ייב ושמיר ומלפפונים.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח. באופן שווה מעיל הסלמון עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מבשלים את הסלמון על הגריל שחומם מראש עם צד העור למטה במשך כ 5 דקות לפני היפוך ובישול בצד השני עד העור יכול בקלות להיות הרים את הבשר, על 5 דקות יותר. הפוך את הסלמון שוב ולהמשיך לבשל עד פתיתי הסלמון בקלות עם מזלג, עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
לטאטא את המיונז, שמיר, לימון גרידה יחד בקערה קטנה; לחלק בין 2 של פרוסות לחם קלוי. למעלה כל אחד עם 1 חלק של סלמון מבושל, 2 פרוסות עגבניות, 2 פרוסות בייקון, עלה חסה 1, ופרוסת הנותרים של לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
עלי חסהעלי חסה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.