כריך עוף עם ארוגולה ויניגרט עגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך עוף עם ארוגולן ויניגרט עגבניות מיובשות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 396 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ ארוגולה, חומץ בלסמי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף, ולדפוק כל חתיכה עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים את שני הצדדים באופן שווה עם 1/8 מלח כפית ופלפל שחור.
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
בעוד עוף מבשל, לשלב 1/8 מלח כפית, עגבניות, חומץ, ושום, ערבוב עם מקצף.
מניחים לחמניות, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה. צלוי 1 דקה או עד קלוי קלוי.
מניחים 1 חזה עוף חצי על החלק התחתון של כל לחמניה.
מוסיפים ארוגולה לתערובת עגבניות, וזורקים בעדינות למעיל. מסדרים על תערובת ארוגולה 1/2 כוס על כל חצי חזה עוף. כיסוי עם צמרות של לחמניות.