פוקאצ'ה ממולאת בפרושוטו ופרובולון
Prosciutto-And-Provolone-ממולא Focaccia עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך שמן זית, מלח, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו לחם ידידותי תקציב מאוד. נסו פרושוטו ופרובולונה ממולאים ארנסיני, פוקצ'ה ממולאת פרושוטו חמה, ו Prosciutto Provolone Panini (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין. מערבבים 3 כוסות קמח לחם, סולת, שמן, ומלח לתערובת שמרים כדי ליצור בצק נוקשה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, כף אחת בכל פעם, כדי למנוע מבצק דבק.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; רול לתוך מלבן 15 x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול.
מניחים 2 אונקיות גבינה במורד מרכז האורך הקצר של הבצק; למעלה עם 2 אונקיות פרושוטו ו 2 כפות עירית. מקפלים קצה אחד קצר של בצק על מילוי.
מניחים 2 אונקיות גבינה, 2 אונקיות פרושוטו, ו 2 כפות עירית על גבי לקפל. מקפלים הנותרים סוף קצר על מילוי, לחיצה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צביטת תפר ומסתיים לאטום.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים פוקצ ' ה, ולתת עלייה 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 20 דקות.
הסר גיליון אפייה; מגניב על מתלה חוט.
חותכים לרוחב כיכר לתוך 10 פרוסות.