כריך פריטטה ועגבנייה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כריך ארוחת בוקר פריטטה, כיור מטבח כריך בייגל פריטטה, ו פריטטה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הקצוות של קישואים, ולאחר מכן לחתוך לאורכו. לזרוק עם 1 כף שמן זית כתית נוספת ועונה עם מלח ופלפל. מסדרים על תבנית אפייה, בצד לחתוך למעלה. מטאטאים עד להשחמה קלה, ואז פונים ומטגנים על צד העור עד הקישואים הם רק במכרז.
העברה ללוח חיתוך לחתוך לרוחב על 1/4 אינץ ' עבה.
מערבבים את הקישואים והבזיליקום לתוך הביצים המוכות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת flameproof nonstick 10 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני.
הוסף את הנותרים 1/2 כף שמן זית. כאשר מחבת חם, להוסיף את תערובת הביצה.
תן לביצים לבשל בלי לערבב עד שהם מתחילים להגדיר, ואז להרים את הקצוות עם מרית ולתת את הביצים לא מבושלות לרוץ מתחת. המשך לבשל עד הביצים מבושלים בעיקר אבל עדיין קצת לח על גבי.
מניחים את המחבת מתחת לטוחן רק עד פני השטח של פריטטה כבר לא לח, על 30 שניות, ואז מפזרים את הגבינה על גבי לצלות שוב עד הגבינה נמסה, על 30 שניות יותר. החלק את פריטטה על צלחת הגשה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
הגדר את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
מברישים את פרוסות הלחם משני הצדדים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מניחים על תבנית אפייה.
חותכים את הפריטטה לפרוסות, מניחים על פרוסה חמה של טוסט, מניחים 1/2 פרוסת עגבניות על גבי פריטטה, מתבלים במלח ופלפל ופתיתי צ ' ילי לפי הטעם, ומכסים בחתיכת טוסט אחרת.