מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך זרעי כוסברה, נורת שומר, כוכב אניס כוכב אניס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פסטה צלע קצרה עם רוטב שמנת חזרת, צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת, ו בירה יפנית צלוי צלעות קצרות & שורש לוטוס כבוש (מתכונים דומים).
מוסיף את הנורה שומר, גזר ודייקון צנון. מערבבים לשלב, בואו מגניב חשף, על 2 שעות. לאחר מגניב זה יכול להיות בקירור ולשמור במקרר על 2 שבועות.מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
נורת שומר
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיף את השמן למחבת ברזל יצוק גדול או תנור הוכחה להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את הצלעות הקצרות, הצד הבשרני למטה ושורפים אותם היטב.
מוסיפים את הגזר הקצוץ, בצל ושום לאותו מחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד קרמל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את אייל למחבת כדי deglaze.
מרכיבים שתצטרך
אייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים את הבשר בחזרה למחבת ומוסיפים את הרוזמרין, מלח ופלפל. מכסים את המחבת ומעבירים לתנור כדי לצלות, כ 2 שעות עד המזלג רך ונופל מהעצם. להעביר את הבשר ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. תשאיר את התנור דולק.לרפרף את השומן מן צלימת הנוזל ואז מסננים על 1 כוס לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים. אם יש פחות מ 1 כוס להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
חותכים את crossise באגט ל 4 חתיכות שוות, ולאחר מכן לחתוך כל אחד לחצי לאורכו כדי ליצור צמרות ותחתיות עבור הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
בגט
12
הסר חלק הלחם מן חצי העליון בסגנון קאנו אם זה נראה כאילו יש יותר מדי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
13
מניחים את החלק העליון והתחתון על תבנית אפייה לחתוך בצד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
מברשת את החצאים התחתונים בנדיבות עם תערובת חזרת. משוך את הבשר מהעצמות וקרע אותו לחתיכות גדולות, להשליך כל רקמת חיבור. להפיץ את הבשר באופן שווה על ארבע תחתית של באגט.
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.