קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כריך צלע צלוי עם חזרת וירקות כבושים

כריך צלע צלוי עם חזרת וירקות כבושים
מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך זרעי כוסברה, נורת שומר, כוכב אניס כוכב אניס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פסטה צלע קצרה עם רוטב שמנת חזרת, צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת, ו בירה יפנית צלוי צלעות קצרות & שורש לוטוס כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רוטב לשלב חומץ, מים, סוכר, זרעי שומר, זרעי כוסברה, פלפל, אניס כוכב, ומלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ושופכים את הנוזל לקערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיף את הנורה שומר, גזר ודייקון צנון. מערבבים לשלב, בואו מגניב חשף, על 2 שעות. לאחר מגניב זה יכול להיות בקירור ולשמור במקרר על 2 שבועות.מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
נורת שומרנורת שומר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיף את השמן למחבת ברזל יצוק גדול או תנור הוכחה להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את הצלעות הקצרות, הצד הבשרני למטה ושורפים אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
הסר את הבשר מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הגזר הקצוץ, בצל ושום לאותו מחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד קרמל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את אייל למחבת כדי deglaze.
מרכיבים שתצטרך
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים את הבשר בחזרה למחבת ומוסיפים את הרוזמרין, מלח ופלפל. מכסים את המחבת ומעבירים לתנור כדי לצלות, כ 2 שעות עד המזלג רך ונופל מהעצם. להעביר את הבשר ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. תשאיר את התנור דולק.לרפרף את השומן מן צלימת הנוזל ואז מסננים על 1 כוס לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים. אם יש פחות מ 1 כוס להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים את חזרת הקערה ואת whisk עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
חותכים את crossise באגט ל 4 חתיכות שוות, ולאחר מכן לחתוך כל אחד לחצי לאורכו כדי ליצור צמרות ותחתיות עבור הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
12
הסר חלק הלחם מן חצי העליון בסגנון קאנו אם זה נראה כאילו יש יותר מדי לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
13
מניחים את החלק העליון והתחתון על תבנית אפייה לחתוך בצד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
מברשת את החצאים התחתונים בנדיבות עם תערובת חזרת. משוך את הבשר מהעצמות וקרע אותו לחתיכות גדולות, להשליך כל רקמת חיבור. להפיץ את הבשר באופן שווה על ארבע תחתית של באגט.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
בגטבגט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
מניחים את הגבינה על גבי הבשר על כל 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
מעבירים את המגש עם תחתיות באגט וחולצות לתנור עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
הסר את המגש כאשר הגבינה מתחילה להמיס את הלחם לקבל קצת קלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
18
מברשת יותר רוטב חזרת על צמרות הבגטות. למעלה עם הירקות הכבושים. סגור את הכריך וחתוך לחצאים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בגטבגט
19
מגישים חמים.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיכר חוםשיכר חום1באגט באגטבאגט באגט1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור11 כף אורגנו מיובש1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1גזר, גזר קצוץ בערך, קצוץ בערךגזר, גזר קצוץ בערך, קצוץ בערך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר, קלופים וחותכים לגפרוריםגזר, קלופים וחותכים לגפרורים4גבינת צ'דר פרוסה עבה, לפי הצורך פרוסות גבינת צ' דר עבה, לפי הצורךגבינת צ'דר פרוסה עבה, לפי הצורך פרוסות גבינת צ' דר עבה, לפי הצורך11 כף אורגנו מיובשזרעי כוסברהזרעי כוסברה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדייקון צנון מקולף חתוך לגפרוריםדייקון צנון מקולף חתוך לגפרורים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרנורת שומר, קורד ופרוס לרסיסים דקיםנורת שומר, קורד ופרוס לרסיסים דקים1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחזרת מוכנהחזרת מוכנה1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1בצל, בצל קצוץ בערך, קצוץ בערךבצל, בצל קצוץ בערך, קצוץ בערך1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור כתוש טריפלפל שחור כתוש טרי2sprigsרוזמרין מריץ רוזמריןרוזמרין מריץ רוזמרין1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם6(מקיט, היקורי או אלמון)3 אינץ צלעות קצרות 3 אינץ3 אינץ צלעות קצרות 3 אינץ3כוכב שלם אניס כוכב שלם אניסכוכב שלם אניס כוכב שלם אניס591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.