מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך זרעי כוסברה, נורת שומר, כוכב אניס כוכב אניס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פסטה צלע קצרה עם רוטב שמנת חזרת, צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת, ו בירה יפנית צלוי צלעות קצרות & שורש לוטוס כבוש (מתכונים דומים).
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ושופכים את הנוזל לקערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיף את הנורה שומר, גזר ודייקון צנון. מערבבים לשלב, בואו מגניב חשף, על 2 שעות. לאחר מגניב זה יכול להיות בקירור ולשמור במקרר על 2 שבועות.מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
נורת שומר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיף את השמן למחבת ברזל יצוק גדול או תנור הוכחה להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את הגזר הקצוץ, בצל ושום לאותו מחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד קרמל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף את אייל למחבת כדי deglaze.
מרכיבים שתצטרך
אייל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים את הבשר בחזרה למחבת ומוסיפים את הרוזמרין, מלח ופלפל. מכסים את המחבת ומעבירים לתנור כדי לצלות, כ 2 שעות עד המזלג רך ונופל מהעצם. להעביר את הבשר ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. תשאיר את התנור דולק.לרפרף את השומן מן צלימת הנוזל ואז מסננים על 1 כוס לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים. אם יש פחות מ 1 כוס להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
רצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
11
חותכים את crossise באגט ל 4 חתיכות שוות, ולאחר מכן לחתוך כל אחד לחצי לאורכו כדי ליצור צמרות ותחתיות עבור הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
בגט
12
הסר חלק הלחם מן חצי העליון בסגנון קאנו אם זה נראה כאילו יש יותר מדי לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
13
מניחים את החלק העליון והתחתון על תבנית אפייה לחתוך בצד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
14
מברשת את החצאים התחתונים בנדיבות עם תערובת חזרת. משוך את הבשר מהעצמות וקרע אותו לחתיכות גדולות, להשליך כל רקמת חיבור. להפיץ את הבשר באופן שווה על ארבע תחתית של באגט.
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.