כריך קובני Mojo
כריך קובני Mojo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1180 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חרדל דיז'ון, כתף חזיר, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו שוקולד-שום Mojo עם לחם קובני קלוי (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate), צלעות חזיר קובניות עם מוג'ו, ו בשר חזיר קובני Mojo Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור מרינדה mojo: לקצץ את כתף החזיר, הסרת כל עודף שומן, ועניבה. הפוך את המרינדה mojo על ידי שילוב של מיצי הדר וגלידת, אורגנו, כוסברה, 1 1/2 כפות של השום והכמון בקערת ערבוב גדולה.
מניחים את הצלי קשור לתוך שקית פלסטיק resealable ויוצקים את המרינדה.
מפזרים מלח ופלפל. אפשר להשרות במשך 30 עד 40 דקות בטמפרטורת החדר. לאחר במרינדה, להסיר מן השקית לנגב כל נוזל עודף. שמור את המרינדה.
עבור צלי חזיר: מחממים סיר לחץ 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שמן הקנולה לסיר סיר הלחץ והופכים לחום גבוה. לצרוב את הצלי מכל הצדדים. לאחר מכן מוסיפים את ציר העוף, עלי דפנה, בצל ואת המרינדה השמורה. החלף את המכסה והפחת את החום לנמוך. מבשלים עד הצלי הוא מכרז, 30 עד 45 דקות.
הסר את הצלי, להעביר ללוח חיתוך ולנוח במשך 5 עד 7 דקות. פרוסה דק.
לסנדוויצ ' ים הקובניים: באמצעות סכין משונן, חצו את כיכרות הלחם הקובניות. תתחילו לבנות את הכריכים. ראשית, מורחים שכבה דקה של חרדל דיז ' ון על הלחם.
מוסיפים 5 פרוסות חמוצים, כ -3 אונקיות של בשר חזיר וכמה פרוסות חזיר קלוי. למעלה עם 2 פרוסות של הגבינה. סיים עם החלק העליון של הכיכר הקובנית. חזור עם שאר הכריכים.
מחממים מחבת מחבת מחממת שטוחה לחום בינוני עם שמן זית.
מניחים את הכריכים על מחבת המחבת ומניחים מחבת ברזל משוקלל על גבי העיתונות. לחץ על הכריכים עד שהלחם קלוי והגבינה מותכת, 2 עד 3 דקות.
להסיר ולחתוך לחצי. מאובטח עם שיפודי במבוק ומגישים מיד.