כריך קציץ בשר איטלקי
אם יש לך כיכר לחם, תערובת גבינה, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו כריך קציץ בשר, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לרבעים; לחתוך רבעים במחצית אופקית.
מניחים מגורי לחם, צדדים חתוכים, על תבנית אפייה. למעלה כל לחם תחתון עם 2 פרוסות קציץ בשר, 2 כף. רוטב מרינרה, וגבינת 1/4 כוס. למעלה כל לחם למעלה עם 2 כפות. רוטב מרינרה ו 1/4 כוס גבינה; מפזרים באופן שווה עם תיבול איטלקי.
אופים ב 375 במשך 10 עד 15 דקות או עד גבינה נמסה בשר מחומם היטב. תחתיות לחם למעלה עם צמרות לחם, ומגישים כריכים מיד.