כריך קציצות עוף
כריך קציצות עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1070 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, חומץ יין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כריך קציצות עוף עם מיונז עשבי תיבול, לבשל את הספר: כריך עוף בסגנון פילדלפיה, ו כריך קציצות עוף עם תרד טרי, עגבניות קמפרי & מוצרלה באפלו / המטבח הניסיוני של קארי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: גיליון אפייה מצויד במגבת מטבח
מבשלים את הפרושוטו והמרווה: הכינו תבנית אפייה המצוידת במגבת מטבח. במחבת גדולה, חום על 1/2 כוס השמן על אש נמוכה. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, מוסיפים את הפרושוטיםלפרוסות השמן במחבת ומבשלים עד פריך, 1 עד 2 דקות. השתמש בכף מחוררת או מרית כדי להסיר אותם.
מניחים אותם על מגבת המטבח כדי לנקז. לאחר מכן, מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים עד שהם מחווירים בצבע והופכים לפריכים, 30 שניות עד 1 דקה.
הסר ועונה אותם עם מלח. תניח בצד.
הפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז וחומץ יין אדום.
הכינו את קציצות העוף: הכינו תבנית אפייה נוספת המצוידת בנייר קלף.
מפזרים את שני הצדדים של קציצות העוף עם אורגנו ומלח.
שים את הביצים בקערה אחת ואת פירורי הלחם באחרת. טובלים כל חתיכת עוף בביצה (משני הצדדים) ולאחר מכן את פירורי הלחם. לנער כל עודף את כל אחד.
מוסיף את השמן שנותר למחבת המשמשת לטגן את הפרושוטו ולחמם אותו עד שהוא מעשן קלות. השתמש זוג מלקחיים כדי להוסיף בזהירות כמה קציצות עוף לשמן בשכבה אחת. מבשלים מעל חום בינוני בצד הראשון עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. הפעל בצד השני שלהם ומבשלים 3 עד 5 דקות נוספות.
חותכים חתך קטן באמצע כל cutlet כדי לוודא שהם מבושלים לחלוטין. אם כל הם underdone, במקום בתנור חם לבשל במשך כמה דקות נוספות. חזור על התהליך עם שאר cutlets.
להרכיב את הכריכים: כף מנה נדיבה של תערובת מיונז על החלק התחתון של הגליל. למעלה עם ערימת חסה. למעלה עם קציצות עוף, קצת פרמזן, עלי מרווה ופרושוטו פרוסות.
טפטוף עם מיונז נוסף אם תרצה. למעלה עם החצי השני של הגליל.