קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות5
ציון בריאות4
מגזין

כריכי אצבע צימוקים

כריכי אצבע צימוקים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו כריכים עם אצבעות צימוקים. המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 8 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 453 קלוריות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך לחם צימוקים, מיונז, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 33%. מתכונים דומים: כריכי אצבעות, כריכי אצבעות מלפפון וסנדוויץ' אצבעות מצמררות.

הוראות

1
טורפים בקערה גבינת שמנת ומיונז עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים על חמש פרוסות לחם; למעלה עם שארית הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
חותכים כל כריך לשלוש רצועות.
4
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Argyle Reserve Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק תחת מכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator