קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

כריכי גבינת ג'ק פימנטו של ריצ' רד בלייס

כריכי גבינת ג'ק פימנטו של ריצ' רד בלייס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריצ'רד Blais של פימנטו גבינה כריכים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם צ'אטני של ג' נטלמן, גבינת ג'ק פלפל, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את הגבינה, poblano, jalapeno, איולי, כוסברה, גרידת לימון ומיץ, ומלח יחד עד בשילוב טוב. בקערה קטנה, להקציף את קרם פרש, פרמזן, חלמון ביצה, שמן כמהין, וסוכר יחד עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שמן כמהיןשמן כמהין
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
זנים של פטריותזנים של פטריות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
איוליאיולי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להניח 4 של פרוסות הלחם על משטח עבודה ולהפיץ רבע מתערובת הגבינה באופן שווה על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
מורחים 2 כפות של התענג על כל אחד 4 הנותרים פרוסות לחם, למקם אותם על גבי הגבינה, ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. עם מברשת מאפה, מורחים שכבה דקה של תערובת קרם פרש על החלק העליון של כל כריך. עם מרית, להעביר את הכריכים למחבת, קרם פרש בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. מברשת קלה את צמרות הכריכים עם תערובת creme fraiche הנותרים, להעיף אותם, ולהמשיך לבשל עד תחתית הם חום זהוב והגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
תן לכריכים לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר את הגבינה להגדיר. הרם את הפרוסה העליונה והוסף את הארוגולה. פורסים את הכריכים לשניים ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה