כריכי גלידה
כריכי גלידה דורשים סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.
הוראות
אופים עוגיות לפי הוראות החבילה. מגניב על גיליונות אפייה במשך 1-2 דקות לפני הסרת מדפי תיל. מגניב במשך 5 דקות.
מניחים 1/2 כוס גלידה על תחתית של שמונה עוגיות; העליון כל אחד עם עוגייה אחרת ולחץ למטה בעדינות. לעטוף כל בניילון נצמד. להקפיא עד הגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "