כריכי גלידת חמאת בוטנים כפולים
מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. אם יש לכם בראוניז, קיצור, חתיכות ריס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, כריכי גלידת חמאת בוטנים שוקולד כפול, ו כריכי גלידה "חמאת בוטנים" שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
להכין, לאפות בראוני מגניב עבור כריכי גלידה על פי הוראות המתכון.
חותכים בראוניז לשניים לרוחב.
מורחים גלידה על חצי בראוני אחד. הופכים את חצי הבראוניז שנותר; מניחים מעל גלידה. לכסות להקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד.
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים את ציפוי הממתקים, חמאת הבוטנים והקיצור בעוצמה של 70% למשך 1-2 דקות; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
חותכים כריך גלידה לברים, ריבועים או צורות רצויות.
טפטוף עם או לטבול לתוך ציפוי תערובת, ומאפשרות עודף טפטוף.
מניחים על נייר שעווה, מפזרים חתיכות של ריס אם רוצים; תן לעמוד עד להתייצבות. עוטפים בניילון. מקפיאים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "