כריכי טונה ושומר פתוחים
כריכי טונאן ושומר פתוחים הם חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, מלח כשר ופלפל, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: כריכי טונה עם פרצוף קרמי פתוח # Bumbleebeeb2s, כריכי תה טונה עם פנים פתוחות עם ממרח שעועית לבנה, ו המבורגר הודו שומר פנים פתוח.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את הטונה, צלפים, 3 כפות שמן, חומץ, ו 1/4 פלפל כפית. בקערה אחרת, לשלב את השומר, פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואת השמן הנותר.
חותכים את הבגט לחצי לאורכו, ולאחר מכן לרבעים או שישיות לרוחב, ומחלקים בין לוחות בודדים.
מוסיפים טעם ועושר לסנדוויץ ' המלוח הזה על ידי שימוש בטונה ספרדית או איטלקית קלה-בשר (ארוז בשמן זית) במקום טונה ביתית.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק